Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frö

Stapplar naken i mörker
Genom dimmiga himlaskogar
Osäkra fötter
Händer
som ett nyfött barns
Griper efter trygghet
Leenden
Oroliga
Oförstående
De har inga ansikten

Mage full av ingenting
Ögon ser bara inåt
Tankar maler fin polenta

Kroppen längtar
Efter brännande smärta
Hjärtat längtar
Efter blödande sår
Själen
Söker
Mörka ljuskällor
Söker
Hemmet
Källan

I virvlande stormhav
Kastar jag frö
av hopp
om liv
ur djupet




Fri vers av Irkali
Läst 258 gånger
Publicerad 2015-05-13 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irkali
Irkali