Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enligt informationen om filen så är den här skapad 26 mars 2000... då var mitt smaboförhållande i princip över


En galen karusell

Vi visste båda att det var en galen karusell
Våra ögon berättade det varje kväll
Och vi visste båda att det skulle bli en skräll
Gud vilken jävla smäll

Jag träffade dig
Du kände inte mig
Men ändå så var vi ett
Vi visste båda att det bara kunde sluta på ett sätt
Och ändå var vi förvånade
Då vi visste att vi levde på tid som vi lånade

Då och nu kom känslan, en varningsignal
Men ändå så intalade vi oss att det var en dal
Men vi hade redan börjat lida alla helvetets kval
Ångrade vi egentligen någonsin våra val

Du analyserade och letade brister
Vet inte om jag borde vara glad, varför är jag bitter ?
Och alltid hittade du någonting
Jag sa tänk inte älskling
Du bara fortsatte att tänka
Därför blev inte våra dagar speciellt enkla




Fri vers av PPQ
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-04-08 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ