Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid nattbordet

 

 

stannar ensamheten

rösten från radio,

en enda tröst

många vilsna drömmar vandrar

utan mål eller lykta

stoltheten,

en tung börda ...

 

... en gryning

nuddar jag

vid doften

av ditt eget språk

glimtar i solen

ler

 

för

 

du älskar mig,

till evigheten ...

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 239 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-12-30 16:24



Bookmark and Share


    maija tuori

Gillar så himla vacker !
2015-01-01

  Lars Hedlin
Bokmärks direkt!
2014-12-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Känslosam vacker dikt i vemodstankar.
2014-12-30

  M M Mannheim VIP
En dikt att ha vid nattbordet!
2014-12-30

  ResenärGenomLivet VIP
Trots vemodet, så finns här en underbar känsla...mycket fint...
2014-12-30

  Suss Petersson
Njutbar text

2014-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text!
2014-12-30

    ej medlem längre
Underbart!
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One