Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa ord kom till mej, medan jag lyssnade på Sven Bertil Taubes konsert i Bergvaldhallen.


Kärlekens lov.


Låt mina ord få leva
bäras...bäras

i drömmars rike

På gyllne vingar
skimrande av kärlek.

Låt mina ord få leva
som vittnesbörd

att jag har älskat
livet.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-12-29 22:41



Bookmark and Share


  Titti Rydberg VIP
Underbart vackert
2015-01-03

  Ingrid Trolle
Vackra ord i en
vacker bön
2014-12-30

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra ord...fint skrivet...
2014-12-30

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2014-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Vackert!
Som en bön.
2014-12-30

    ej medlem längre
Mycket vackert diktat!
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP