Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mara

i feberdrömmar
under kort sekund av evighet
existerar hon, suddigt påtaglig
oförmögen försöker jag fånga
stunden som svinner
då dimmans töcken glider isär
plågas jag i vridande smärta
räknar desperat till slaget
då jag åter låter henne
rycka mig till sig
Jag är intet
Jag är hennes
signad är hon
som rider min lustfyllda själ
in i mörkret
bort
från allt





Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-29 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson