Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt åR iGen

och mer förvirrad än någonsin
trodde man blev säkrare med åren
missförstå mig inte nu
mår rätt så bra
faktiskt
fast
ni vet allt det där som man tänker och tror man ska få svar på
kommer
ju
aldrig
just kollat på Schindlers list
kanske lite sent
jag vet
men hade nog inte varit så mottaglig ändå
innan
nu
VAFAN
ursäkta mig men hur kan vi göra om och om och om????
förvisso i olika delar av livet världen osv..
men va fan är vi
egentligen
tror på gott
men inte är världen god inte
bara lite
tänk om alla vi goda ändå kunde
nästa år
rätta till det
där
lixom....




Fri vers av kråkan VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-30 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP