Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Ren fantasi

Litet smuts blir sol
damm blir stjärnor men Tellus
är ren fantasi




Bunden vers (Haiku) av Petter Wingren
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-30 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren