Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan

Sömnlöst sluter det sig
ett täcke, en tystnad, med torkade tårar
på en kudde av gräs
där lövfylld jord välkomnar
tar till sig

med gryningsblick
över ändlöst hav
vyschar vind och vågor
en själ, i väntan




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 454 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-30 15:39



Bookmark and Share


  sockerspöket
Vackert och ledsamt
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson