Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
H u r r a a...aaa...ah....


N Y Å R S * A F T O N























Livet är en nyårsafton.


(c) KYREUS of Sweden




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 280 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-12-30 18:56



Bookmark and Share


  Christer Foghagen VIP
Skapelsen förnyas hela tiden!
2015-01-01

  Eva Langrath VIP
Allt nytt har ett slut och alla slut innebär något nytt. Önskar dig ett välsignat 2015.
2014-12-31

  Teresia Ridell
Jaa..ständiga avslut..och nya starter... Vist och vackert min vän !
Gott Nytt År !
2014-12-31

  Ingrid Trolle
Timglaset vänds
2014-12-31

    prima donna
Blir alltid sentimental när det gamla ska ringas ut och det nya ska ringas in. Tider som flyr...Gott Nytt År!
2014-12-30

  Maj-Lis VIP
Alltid en början

GOTT NYTT ÅR
2014-12-30

  Johan-70
Gott nytt år, en början på nått nytt.
2014-12-30

    ej medlem längre
Ett sprakande farväl till ett år som tagit slut ... och .. fokusering på ett nytt år?
Själv tänker jag för första gången lyckas fullfölja mina nyårsföresatser:-)
2014-12-30

  Fredrik P. VIP

Dvs allt har ett slut!?
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden