Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ljug

 Kvarglömda sken av

verklighet

surrandet av förflugna ord 

förljugenheten putsar sina stövlar

ler åt viljan som vill något annat. 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 228 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-06 14:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jepp! Bra skrivet!
2015-01-06

    ej medlem längre
jag tänker på
balthazar,
och plötsligt
+
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo