Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott Nytt År!


Vill önska Er alla ett
Gott Nytt År
med dikter, fyllda av känslor,
glädje och tankar.

Vi kan med några få ord ibland
göra livet ljusare
kanske mera innehållsrikt
och meningsfyllt för någon.

Om blott EN sorgsen människa
blir glad
har våra ord ej skrivits förgäves.






Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-31 11:22



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Vackert varmt och ömt
Ett riktigt Gott och lyckligt nytt år
önskar jag dig och framför allt
ett friskt sådant vännen
2015-01-01

  Rozsi.kovacs

varmt ömt skrivet i omtanke
gott nytt
2015-01-01

  Heikki Hellman
Ett gott nytt år och friska tider önskar jag dig, Alva!
2015-01-01

  Lars Hedlin
Gott Nytt År! kram
2014-12-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!

Önskar dig Ett Gott Nytt År!

2014-12-31

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...mycket fint...
Gott Nytt År till dej också...
2014-12-31

    ej medlem längre
Gott Nytt År!!
2014-12-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tack för text
som ger och tar
att vi skall se vad
vi kan och har!
GOTT NYTT ÅR!
**************
2014-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP