Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2k14

Detta år har både gett mig kärlek och sorg

Mest smärta

men kärleken har vägt upp det onda




Fri vers (Fri form) av HannaE
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-31 15:27



Bookmark and Share


  stig wikman
Så skönt Hanna .
Lycka till 2015, ( med kärleken )

KRAM .
2014-12-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
må kärleken vinna och följa dig in i nästa härliga år
2014-12-31
  > Nästa text
< Föregående

HannaE
HannaE