Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till minne av m

Var är du nu då
när solen skiner

vi glömmer dig inte
vi kommer aldrig glömma dig

men du har slutat att spöka i badkaret

har du fullt upp med solsken och blommor och kärlek

heaven is inside

jag tror den är på en annan planet

jag hittade örhängena, du vet de där från h&m som du hade likadana

sommaren innan du dog; på dopet....

would it matter if .........

vi kan inte gråta mer; orkar inte.....

dimman framför våra ögon skingras

och nu kommer vårens första solstrålar

då måste du vara lycklig därborta

det har gjort så ont att tänka på dig; på dimman, lastbilen som körde in i dig, knäckte dig, dödade dig, .................tystnaden och stillheten där du låg i din kista...jag visste att du redan var på väg någonannanstans

i smärta

vårkänslor

en hälsning

från andra sidan






Övriga genrer av greenwich
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-08 16:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tår i ögat, är den sann?
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

greenwich