Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja visst gör det ont

knopparna brister

igen

trodde aldrig det skulle bli vår

trodde aldrig det där hemska mörkret skulle försvinna

trodde aldrig jag skulle känna värmen från solen


igen

trodde aldrig blodet skulle pulsera
när natten och mörkret sjönk djupare över oss

trodde aldrig längtan skulle övermanna oss
när regndroppar slog hårt mot fönstret

trodde aldrig
det blev vår igen




Övriga genrer av greenwich
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-05-02 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greenwich