Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cancer

Vi skrattar
mest för att vi inte orkar gråta mer

cancer

cancer

cancer

vi säger aldrig ordet; vi pratar inte om känslorna

vi försöker leva just nu

nästa gång vi ses vet vi inte hur vi mår

när vi ska gå går det plötsligt upp för dig; det lyser igenom din glada fasad utåt; vi som inte känner dig så bra tror nästan att du är arg på oss

jag gissar att det bara är rädsla och

cancern

orkar inte denna tysta djävla kamp..............

vi skulle ställa oss och skrika på gatan

denna orättvisa

fiende

att leva i denna rädsla

ständigt denna rädsla

ingen går säker

alla kan drabbas

vi försöker blunda

men i dina ögon har allt förändrats

vi som vet





Övriga genrer av greenwich
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-04-16 17:35



Bookmark and Share


  Eline.P
Så bra skrivet om att orka leva med den här jävla fienden som suger kraft och ork från hela sin omgivning. När EN drabbas dras TIO med i raset. Att gå bredvid är lika knäckande som att drabbas själv har jag förstått. Kram
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

greenwich