Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårkänslor ...vaknar till liv

en vecka utan ångest.............

en vecka fungerat normalt

arbetat, tränat, ringt mina vänner, träffat min familj

allt har funkat

kanske man kan kalla det lycka

att vara normal och må bra

köpt nya krukväxter, rensat ut de som bleknat av solen

såg din site på internet

de har inte plockat bort den

fast du varit död i ett och ett halvt år snart

dina ord på min näthinna

betyder så mycket

som att träffas igen

eller tjuvläsa någons dagbok

det är inte din död som fick mig deprimerad

men den hjälpte mig säga stopp

om jag dör imorgon tackar ingen mig för att jag mått dåligt

därför

min enda strävan

vara lycklig, kosta vad det kosta vill

när vi firar i natt med champange och middag

ska jag duka en plats till dig bredvid oss

tills vi ses nästa gång

i dag ska jag vara lycklig





Övriga genrer av greenwich
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-04-29 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greenwich