Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är synd om det gamla.


Nytt år

Nära
Närmare
Aldrig nära nog
Ballonger emellan
Studsar tillbaka

Närmar
Närmar
Golvet
Vad ska jag göra?
Andas
Andas
Andas glitter och glas

Nytt år
Gammalt sår

Huvud
Utan kropp
Betraktar
Utan syn
Det dolda kriget

Uppspänd hud
Klär in väggar och tak
Död hud
Omsluter liv

Hud som längtar
Efter att brinna

Liv som väntar
På att dö





Fri vers av Irkali
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-01 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irkali
Irkali