Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankeskrot och känslokorn


ordspråksmix1jan15

Bränt barn har många namn.

Man ska inte gå över ån på natten.

Den som gräver en grop åt andra är förmodligen dödgrävare.

Efter jul är många tunga på vågen.

Hellre ett löfte som bröts än aldrig avge några.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-01 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP