Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Det himmelshöga gräset

Kom ihåg att en gång
lekte vi på den här jorden
Det fanns grottor i det himmelshöga gräset
där jag gömde mig för dig

Det var inte bara
för att vi var yngre
utan för att våra hjärtan
svämmade över
av ren livslust

Nu stirrar du håglöst
mot bruna väggar
och låter tröttheten
släpa runt dig
bland alla måsten

Kom min älskade
Kom till mig
när du har vaknat
jag har gömt mig
och vill leka med dig
här inne i det himmelshöga gräset




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-02 07:01



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Det gäller att släppa taget om alla måsten
och våga "leva". Att ta fram barnet inom sig igen. Eller ungdomen. Eller den unga vuxna.
En mycket fin text med viktigt budskap.
2015-01-02

    ej medlem längre
Ett fint budskap i den här dikten!

"Kom min älskade
Kom till mig
när du har vaknat
jag har gömt mig
och vill leka med dig
här inne i det himmelshöga gräset"

bokmärker!


2015-01-02

  Angel of love
Varm och härlig text.
2015-01-02

  Sanna Forsman
Åååh vad fin. Lekfullheten är ack så viktig...
2015-01-02

  Mats Edin VIP
Vacker!!!
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP