Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill så mycket


Vägskäl
då och nu

365 nya morgnar
fulla av glöd
av längtan
av: ska i dag
eller i morgon
eller nästa vecka
nästa månad

men absolut
innan nästa vägskäl

säkrast.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-02 11:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Kloka rader!
2015-01-23

  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen...bra skrivet...
2015-01-05

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2015-01-03

  Ingrid Trolle
Ibland är backen tung
men allt ordnar sig till
sist.
2015-01-02

  Palett
Bra förmedlat om självinsikt !
2015-01-02

  KYREUS of Sweden
Gediget
2015-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Kloka tankar. Väl förmedlat.
2015-01-02

  Ronny Berk
en text som förmedlar framtids förväntan
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP