Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sned värld


Saxen klipper snett
träd sträcker snett mot himlen
starr i ett öga




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-02 12:26



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint förmedlat...bra knorr...
2015-01-03

    ej medlem längre
En bra haiku med ett oväntat slut!
2015-01-02

  Anya VIP
Slutet ger förklaring.. Bra vändning!
2015-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Oväntat slut.
Bra förmedlat.
2015-01-02

  RitaBrunner
Klurig titel som fick mig att tänka på samhällssituationen men ack vad jag bedrog mig. Trist med starr...
Jättebra skrivet!
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP