Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslostormar

De finns här inom mig
i olika skalor
känner dem, smakar dem, hör dem
alla dessa
smultronstänkta, solskensdoppade
mordbeska, hatskimrande
så intrasslade i varandra
i ett känslonystan jag ej förmår trassla upp
utan att skadsamt svika dem alla
innan de ens fått chans till liv
genom gryning
sedan bädda dem samman
under natt
så de kan vakna
var och en, fri från den andra




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-02 15:46



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja önska kan man ju, men kanske behöver de alla varann!
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson