Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm gudfadern:\" kvinnor i italien är farligare än pumphagelgevär\" behöver jag säga mer?


farlig kvinna


Hon pratar med en ljuv stämma
Hon säger inte mycket alls
Men Gosse du ska veta var du hör hemma
Hon går mot strupen så akta din hals

Kvinnor är farligare än skarpladdade vapen
Kvinnor älskar och hatar, det är samma glöd
Helvete och himmel om du är naken
Varje misstag kan bli din död

Hon kanske inte säger något, men hon är inte blind
Det behöver hon inte, handling ger mer än ord
Hon har åskans styrka, trots att hon rör sig likt en vind
Bränn inte dina skepp, hon är kapten välkommen ombord

Kvinnor är farligare än en pistol
Underskatta inte deras styrka
Hon skjuter dig utan att resa sig från sin stol
Och på ett eller annat sätt följer hon dig till er kyrka

Detta är din kärlek, detta är din kvinna
Hon känner dig bättre än någon annan du mött
Hon kan skicka dig till helvetet för att brinna
Hon kan se dig i lågorna, och ändå le sött

Kvinnor är farligare än pumphagelgevär
Du vet aldrig när det smäller
Och farligast blir hon om hon är kär
Sköt dig gosse du vet vad som gäller




Fri vers av PPQ
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-04-08 18:38



Bookmark and Share


    Annan.Stans.
ååh jodå vi e rent livsfarliga XD
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ