Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gåtans lösning


Hamlets dilemma

"Att vara eller inte vara, är frågan"
och svaret är

 

 

 

 

 

 

att bli.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-03 17:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det var då också attan
så likt en Nelson på mattan
2015-01-04

  Anna*
Gillas! Applåderar
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP