Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Internet


En morgon

 

 

Gryningen rodnar 

Snön och dimman förenas

Vinterträd roar.

 




Bunden vers (Haiku) av Rise Little One
Läst 236 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-03 22:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt skriven bild...
2015-01-05

  Lars Hedlin
Underbart fint!
2015-01-04

    ej medlem längre
Detta är bara så vackert!
2015-01-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar haiku och bild!
2015-01-04

  Anna*
Vackert gestaltat både i text och bild! Applåderar
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One