Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öron ögon näsa mun

Det är allt
Allt som ett ansikte behöver
Eller som behövs
Av ett ansikte

Mental eller dental
Hakbiologi
Inte kan det väl va naturligt?
Att vara så sne
Inte kan väl skaparen skapat snett?

Naturliga
Missbrukar ord

Varje dag är jag arg
Varje dag
Förkrossad
Krossade ben i kroppen
Är det därför jag är så sne?

Öron ögon näsa mun
Det är allt som behövs
Varför är det så svårt att nöja sig med det?










Fri vers av Irkali
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-04 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irkali
Irkali