Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pol Etik

Deras ögon stirrar
Ett ögonblick av dödsångest
Eller bara förvåning

Huden flådd
Från deras kroppar
Lemlästade
Efter år av tortyr

Soffor att sitta i
Tallrikar att äta från
Iögonfallande inredningsdetaljer

Glada lättsamma besökare

Sofforna klädda
Med deras hud
Tallrikarna fyllda
Med deras muskelmassa
Inredningsdetaljerna:
Deras uppstoppade huvuden

Glada lättsamma besökare
Poserar och fotograferar

Ett besök på Museum
S-21
Sverige-21 århundradet









Fri vers av Irkali
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-04 04:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irkali
Irkali