Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


Idag (2015)

 

 

 

 

 

bläddrar jag till ett nytt blad

dejtar med mina egna känslor

förälskar mig i livet

grått är bara en färg

idag målar jag om

både utanför och inuti!

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 187 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-10 16:05



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbart! Ibland det behövs "måla om"
2015-05-13

  Teresia Ridell
Härligt !
2015-05-13

  Ljusletaren
Positiva ord och sådant gillas bara :-)
/kram
2015-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Så härligt...måla om borde man kanske göra lite oftare...:-)
2015-05-12

  Lars Hedlin
Vackert i känsla :)
2015-05-11

  Blomma-Stjärna VIP
wow - så fint - det är härligt med färg och att bläddra till nya vita blad och skriva nyord! Lycka!
2015-05-10

    ADI Nehlin
fin och hoppfull
2015-05-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken underbar lust till livet din dikt flödar över i!
2015-05-10

    ej medlem längre
Underbara ord och tankar! Mycket fint skrivet.
2015-05-10

    ej medlem längre
Härligt positiva ord!
2015-05-10

  M M Mannheim VIP
Skönt att ljuset kommer åter som ger tröst för ett bättre liv och framtiden.
2015-05-10

    Birgersdotter VIP
Ljust och hoppfulllt
2015-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One