Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla

 

 

Mörkret viskar tyst

Melankoli i magen

Kylan griper tag

 

 




Bunden vers (Haiku) av Rise Little One
Läst 273 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-08 20:04



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Stark känsla
2015-01-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfull känslofångning
2015-01-16

  Lars Hedlin
Starmar åt när det blir så i känslan!
2015-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Precis så är det.
Nätterna är värst.
2015-01-09

    Frozenbride
Fin!
2015-01-08

  ResenärGenomLivet VIP
En berörande känsla...ofta känns det mest i mörkret...
2015-01-08

  Quasimodo
Den här griper tag i en ensamhetskänsla!
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One