Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Internet


Snöstorm

 

 

Vit fyrverkeri

 

Dystra tankar griper tag

 

Livet står på spel




Bunden vers (Haiku) av Rise Little One
Läst 201 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-04 16:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och berör
2015-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Fast det vita lyser ändå upp lite, även om man får vara försiktig...:-)
2015-01-05

    ej medlem längre
Fint fyrverkeri i din haiku!:)
2015-01-04

  Quasimodo
I livets fyrverkeri står alltid livet på spel, bra här!
2015-01-04

  Ronny Berk
bild och text i samspel; vältänkt haiku, ja !
2015-01-04

  Ronny Berk
bild och text i samspel; vältänkt haiku, ja !
2015-01-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Ännu en finstämd vinterhaiku!
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One