Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fråga om vädrets och ordens lek


Konstigt

 Varför handlar inte

meteorologi om

 

 

 

 

 

 

meteorer?

 




Övriga genrer av Algotezza VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-04 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP