Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Where to go?

 

 

 

Lost in mind and thoughts

The own world turning to dust

Abandon answer




Bunden vers (Haiku) av Rise Little One
Läst 192 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-07 11:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En haiku som känns...mycket bra...
2015-01-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin berörande haiku!
2015-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Det gör ont!
2015-01-07

  Järnkatten
Know the feeling, well caught...
2015-01-07

    ej medlem längre
Makalöst vackra ord!
2015-01-07

  Lars Hedlin
Smärtsamt i känsla!
2015-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One