Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅNGA ÖGONBLICK

 

Jag fångar

ögonblick

i mitt garn

 

många såriga

svåra

att se

 

desto fler

lyser i

sagoskimmer

 

sedan

tar jag

min penna

 

målar

bilder

av ord




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-01-07 17:53



Bookmark and Share


  Kim VIP
Så fint! Ja vi är ju några här som bl a har behov av ord...
2015-01-12

  bittemi VIP
Och du målar fina ordbilder!
2015-01-08

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!
2015-01-08

  Lars Hedlin
JA bra....Kram
2015-01-08

    ej medlem längre
Du målar bilder med bravur, jättefint skrivet..
2015-01-08

  Valter Örn VIP
Det är fint att kunna måla med ord och de där ögonblicken som lyser i sagoskimmer skulle man ju samtidigt vilja måla med pensel också.
Fint diktat!
2015-01-08

  stig wikman
Fint fångat och skrivet.

KRAM Å APPLÅD.
2015-01-07

  Lehva VIP
Vilken målande fin text:-)
2015-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Det är duktig på det!

"Målar bilder av ord"
2015-01-07

    ej medlem längre
Så fint du uttrycker det....att forma ord av känslor.
2015-01-07

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...det finns många ögonblick som väntar på att bli "målade"...fint...
2015-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP