Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En himla många


aforismer7jan15:1

Felamputerade i protesmarsch mot onödiga nedskärningar i vården.

Tama avtal kan leda till vilda strejker.

Temporär komik: Tiden har roligt när den går fort.

Man måste väga sina ord på guldvåg, förgylla grodorna och ge dem vingar för att lyckas i retoriken.

Ibland räcker det inte att väga ord på guldvåg: de förblir ändå värdelösa.

Morgon är första steget till kväll.

Det gäller att hålla ambitionen på avstånd, annars kan den bli en ansträngande ovana.

Lagom till val förvandlas Sverige från kungarike till löftesrike.

När svenskläraren har predikat om subjekt och objekt förklär han sig till agent, hundraprocentigt aktiv och med de rätta attributen.

Inför mikrokosmos är vi alla galaxer.

Den ena människans paradis är den andras Hades.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-07 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP