Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslans grepp

 

 

Rädslan styr världen

den skapar krig och terror.

 

Rädslan styr människans liv

varje dag

och inför natten.

 

Jag vaknar

och tackar för dagen

som kommer.

 

Nästa stund kommer rädslan

och styr min dag.

 

Tidningar, Internet och TV

ropar ut hemska nyheter

och rädslan sitter fast.

 

Som en tagg

sitter kvar till tidens slut.

 

Alla orosmoment i världen

har lyckats.

 

Jag är rädd!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-07 20:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fruktan är vår tids största farsot som kristna bör kämpa emot med alla till buds stående medel. Ordet och bönen. Jag vet att det bär.
2015-01-09

    ej medlem längre
Ja visst blir man rädd av allt hemskt som händer...
2015-01-08

    ej medlem längre
Ja, så är det. Men vi måste vara ståndaktiga i våra böner å handlingar!
2015-01-08

  ResenärGenomLivet VIP
Det vore konstigt om man inte var rädd...drömmen är en värld i fred...
2015-01-08

  louisegirl
Håller med..
Det är skrämmande utveckling.
Bra skrivet!
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP