Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta var en slogan våren 2001 för teamet, det blev även titeln på en novell


en fantastisk vår

Det snöar, se det faller vita rosenblad
Ser du solen i regnet är man oftast glad
Pojken har ställt alla bilar på rad
Medan djävulen och gud slår vad

Har du sett hur vårsådden tränger genom åker
Tre damer och ett par i ess, en bra hand i poker
Och vem har egentligen förväntat sig en joker
En epok går i graven, vila i fred med alla andra epoker

En okänd röst på ett gammalt ljudband
Har du sett hur rosor slår ut i din hand
Tror du på dina vingar hoppa från stupets rand
Om du inte tror de smälter flyg mot skyn som står i brand

Lever vi i en bubbla skyddade av en skimrande hinna
Har du hört klockan slå vid varje halvtimma
Men slagen för hel timma har hunnit att försvinna
Om det är så tiden egentligen är, hur ska du hinna

Jag vill vakna känna doften från ditt hår
Jag vill låta mina fingrar leta sig över dina lår
Jag tror att det blir en fantastisk fin vår
Här ligger jag och medan hösten kommer och går




Fri vers av PPQ
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-04-09 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ