Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Tillexempel

Om
du tillexempel 
bor

vid en
järnväg

tillexempel 
bor

med en
livskamrat

tillexempel 
tror

på en
gud

om 
du då inte
tillexempel 
medvetet
lyssnar

filtrerar 
du strax
tillexempel 
automatiskt
bort

tillexempel
upprepningen
av det självklara

tillexempel
ett tåg

en livskamrat

en gud

eller uppretar
du dig
tillexempel
så förbannat

på den
som ständigt
tillexempel 
upprepar
sig

tillexempel 
ett tåg

en livskamrat

en gud

men du
kan också
tillexempel 
bestämma dig

för att
vänligt
iaktta 

hur kärleken
går genom
ditt liv

tillexempel




Fri vers av Petter Wingren
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-08 03:02



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Åh så fint!
Enkel och slagkraftig om bruset som kan hindra oss att höra de viktiga tonerna.
2015-01-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Detta var sjukt bra! Tyvärr så fastnar man ofta vid de upprepade orden och hör inte budskapet. Till exempel sjukt.
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren