Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fattig är den som saknar ord. Sann rikedom är inte sedlar, guld, diamanter, aktier, bostadsrätter och guld. Jag kom från rännstenen...


under broar

Jag ville äga Nuet, fånga dagen,
det skulle vara äkta, ifrån magen.
Det skulle vara sant och friskt och äkta,
sådant som får ensamma hjärtan att smäkta.
Ett jag som förloras i nödvändiga tårar,
en vinter jagad död av svultna vårar
jag hann inte se
jag hann inte tänka
Allt var ordnat mitt liv skulle just börja le
men leendet sprack - som trollen i sänka.
Ett eko i blått sänkte sig över min själ
ett måste för hela mitt väl.
mitt väl
mitt
val.




Fri vers av shelleyojag
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-04-09 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shelleyojag