Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag funderar över mitt liv och allt som hänt sedan jag flyttat till Stockholm hur hade mitt liv sett ut om jag var kvar


en fyrkantig sol

jag undrar över mitt liv

solen dalar över rödabergen
mitt liv i stockholm

samtidigt i baskemölla går en gammal man över gatan
veckor på väg
mitt baskemölla

önskar jag att jag var där?

nej, mitt liv är här nu!




Fri vers av shelleyojag
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-04-09 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shelleyojag