Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väldoft

Åh det luktar kvinna!
Åhhh
Ahhh
Var är hon?




Fri vers av shelleyojag
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-04-09 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shelleyojag