Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark

Folk som inte känner mig ska inte berätta hur stark jag är

Jag vet att jag är stark, men folk vet inte varför jag är stark




Fri vers (Fri form) av HannaE
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-08 20:37



Bookmark and Share


  Elisabeth H
Den känslan.. Känner igen den. Kram.
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

HannaE
HannaE