Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet är det sista som dör

Du har inte
hört av dig
på länge

Trots mina sms,
mina mejl,
för att inte tala om
meddelandena
på mobilen.

Men jag tar det
som något
positivt

Om du fann mig
irriterande
skulle du väl
ringa eller skriva
och skälla ut mig





Fri vers av Pia S
Läst 536 gånger
Publicerad 2006-04-09 01:38



Bookmark and Share


  Nattis83
Mycket vacker... och du har så rätt i det du säger /Natalie
2006-06-25

    Bodil Sandberg
Det här är en enkel och varm dikt...nästan kärlekspoesi i all sin hoppfullhet...snyggt fångat min vän
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S