Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Självgodheten är den enda sanna godheten"


aforism9jan15:3

Hög intelligens i kombination med klädsam ödmjukhet är något jag verkligen beundrar hos mig själv.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-09 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP