Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På förekommen anledning

Det finns dagar då tron
är ett svart hål
tron på människan, logiken och
sanningen

då fotfästet försvinner

dagar då inte ens änglarna
förstår sammanhanget

dagar då man inte vill
tolka sin omvärld

dagar då man
på förekommen anledning

bara förtvivlar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-10 13:38



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Det har blivit fler och fler såna dagar :(
2015-01-10

    ej medlem längre
Det är så det är...
Tack för hjälpen att formulera eländet.
2015-01-10

  Catharina Edin VIP
usch ja, det finns såna dagar! Bra!
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP