Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Rasismens ansikte

Rasismens
yttre ansikte
en svärmorsdröm

med omsorg
om det gemensamma

med skydd mot
främmande hot

rasismens
inre ansikte
en slät vägg





Fri vers av Petter Wingren
Läst 567 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-11 07:45



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket bra
2015-01-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra skrivet om vad som finns bakom masken.
2015-01-11

  Staffan Nilsson
Mycket fint!
2015-01-11

  Michaela Dutius
Ja rasristen är inte alltid lika med terroristen - även om hjärtana är av samma material - väl beskrivet med en annorlunda bild
2015-01-11

  Henrik Krantz
Träffsäkert!
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren