Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från min blogg: http://magdaslillavita.blogg.se/


Rapport från en pensel


Man vill ju inte verka efter.... man vill ju visa musklerna. 
Lars Vilks sitter nöjd och nickar menande
-Vad var det jag sa !
Skrämmande nöjd verkar han vara.
Om kultur också går ut på att ha rätt åsikt hela tiden, var finns då den fria konsten?
 
Några få vågar berätta utifrån ANDRA perspektiv än genus,makt och sociala strukturer eller svenskheten.
Det här är en Kultur-Korvstoppning som skapar en kulturelitens fjollor. (tänker inte räkna upp dem)
Ja konstnärer som är nöjda med sin insats bara de blivit omtalade i media varje dag i veckan.
Kanske är jag själv rädd för att falla för frestelsen och börja måla terrorister i tangatrosor..... Beside the mainstream görs de långsamma landskapen som vanligt.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-11 19:20



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Gillar och jublar! Leve de långsamma landskapen!
2015-01-15

  Lars Hedlin
En text med insikter!
2015-01-12

    Tommy M
Här finns mycket att fundera på. Katterna surar och konstnären håller fast vid sin kallelse. Det är bra.
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP