Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagbok från vaken mot sin vilja

smekta kaffekoppar ser sin ägare i ögonen
tingen tiger ej klockan 1:42
pelargonerna är på väg hemåt men trycker sig ändå mot fönsterutan
jag trycker hålfoten mot bordsbenet
njuter av svalkan i en realitet
det hårda mot fladdret
drömlöshetens timmar




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-09-21 01:47



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Rofyllt, brukar få ligga vaken i timmar själv, känner då bara stress, njuter inte som du. Lyckost.
2023-09-21

  Respons VIP
Det känns som att tingen blir levande subjekt mitt i natten när man borde sova.
2023-09-21

  Mats Edin VIP
Förträffligt fint förtätat
2023-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP