Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Latmasktanka 11.1.2015

 

om regeln lyder

ingen dag utan en rad

vad gör man med tre?

 

rullar tummarna två dar,

timeoutar, ordsemestrar

 

2015-01-11   21:53

 




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-11 21:00



Bookmark and Share


  AgnesP
:) Finurlig.
2015-02-03

    ej medlem längre
Fyndigt skrivet Minkki!
2015-01-17

  Hans Christian
Oj vad skojig. Själv skrivit många Tanka!

Briljant Minnki :o)
2015-01-12

  TrollTörnTrappan VIP
Latmasken skulle få fram betydligt fler än tre rader - om hen skrev allt hen tänkte... eller gjorde allt hen o(rd)gjorde.
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP