Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har tränat hårt i exakt 42 år. Och behärskar den nu till fullo.


Att lura sig själv - en konstart jag blivit mästare i.

Gör alltid vad omgivningen säger. Protestera aldrig. Undvik konfrontationer. Försök att hålla alla vid/på gott humör. Ja - så enkelt är det att förstöra ett liv. Det vill säga mitt eget. Det kommer att ta slut med en explosion. Som närmar sig med stormsteg. That is what it is all about. Tag lärdom av detta!

 

Och kom ihåg Dagermans visa ord: Vårt behov av tröst är omättligt!!!




Prosa av Hans Christian
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-12 00:43



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Tänkvärt, minst sagt - hellre små utbrott längs med vägen än ett enda grandiost som bryter alla kontakter...
2015-01-14

  Angel of love
Ja tillslut kommer explosionen och den behövs. Man måste få vara arg , ledsen bara då kan det gå över.

Kramar om dig länge.
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian