Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansvar

Som mamma "penna"
kan jag inte tillåta mina
barn att klottra vad som helst.

Vanligt hederligt hyfs gäller.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-12 19:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, visst ska det vara så!
2015-01-23

  Rozsi.kovacs

bra rutet kanon
2015-01-13

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så ska det va...bra skrivet...
2015-01-13

  Ingrid Trolle
Bra rutet Alva!
Någon ordning
får det vara!
2015-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Just så!
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP